Wednesday, February 22, 2012

Nickyscreations Simply-heart

Karts nuo karto meilė primityvams paima viršų ir negaliu nieko padaryti, kaip tik imti ir tuoj pat išsiuvinėti kokį mielą primityvą. Taip nutiko ir tą kartą kai pamačiau Nickyscreation bloge nemokamą širdelės schemą. Joje yra ir įdomios formos širdelė, ir paukštukai, ir gėlytės ♥
Išsiuvinėjusi supratau, kad šis mielas nedidukas dizainas puikiai tiks žirklutėms-gervėms. O kaip gi žirklutės be pakabuko? Ant jo nutariau nutupdyti paukščiuką, o ant kitos dėkliuko pusės pasodinau du paukštelius su širdele tarp jų.



Мне нравится вышивать разные дизайны, но иногда любовь к примитивам берет верх и я не могу устоять – начинаю вышивать «здесь и сейчас» :) Такое случилось и когда в блоге Nickyscreation увидела бесплатный дизайн сердечка. В этом дизайне есть и интересной формы сердце, и птички, и цветочки ♥
На одном дыхании вышилась эта малютка и я поняла, что этот дизайн очень подойдет к одним из моих ножничек – цапелек.























Newcastle Linen 40 count - White, Anchor.


Išsiuvinėtus motyvus nudažiau kava, pakepinau orkaitėje ir štai kas gavosi:

Вышитые кусочки покрасила кофе, поджарила в духовке и вот что получилось:




























Kitą kartą dažymo technologiją truputį pakeisčiau – paglamžyčiau smulkesniais gabaliukais ir kažkaip sutvirtinčiau, gal siūlų apviniočiau, kaip velykinius margučius dažom? Hm.. gal kas turite patirties medžiagų dažyme ir galite pasidalinti kaip tą darote Jus?

В следующий раз технологию покраски немного изменю – скомкаю более мелко и как-то этот комок закреплю, может ниткой обмотаю (так как в духовке мой комок начал расправляться)? Может кто-то имеете опыт в покраске тканей и можете поделится как это делаете Вы?

3 comments: